04/06/2020 02:58:55
18.4.2012

Παπαρήγα: Ο Βενιζέλος κοροϊδεύει τους ανέργους

Παπαρήγα: Ο Βενιζέλος κοροϊδεύει τους ανέργους - Media

Κοροϊδία απέναντι στους ανέργους χαρακτήρισε τις εξαγγελίες Βενιζέλου, η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την ανεργία.

Σε ενδεχόμενο σύμπραξης του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση της κ. Παπαρήγα υπήρξε κατηγορηματική: «Ποιος παίρνει στα σοβαρά μια τέτοια πρόταση; Ο ΣΥΡΙΖΑ τρυγάει ψήφους, παίζει με τον πόνο του λαού. Έκανε πρόταση και σε άλλα κόμματα, είχε ακόμα διαβουλεύσεις και με τον κ. Καμμένο».

Η γ.γ. του ΚΚΕ εξαπέλυσε πυρά κατά του καπιταλιστικού συστήματος και υπογράμμισε την ανάγκη να «να γλιτώσουμε από αυτούς που έφεραν το ΔΝΤ και συμμάχησαν μαζί του».

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ανεργία θα οξυνθεί και η κρίση θα βαθύνει σε όλη την Ευρώπη ενώ επεσήμανε ότι επενδύσεις γίνονται επιλέκτικά.

«Οι θέσεις εργασίας οι οποίες θα δημιουργηθούν θα είναι προσωρινές και πολύ λιγότερες από τις θέσεις που θα χαθούν», τόνισε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στις προβλεπόμενες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Η κ. Παπαρήγα υπογράμμισε επιπλέον ότι οι προτάσεις του ΚΚΕ απορρίφθηκαν στη Βουλή από το ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ, και το ΛΑΟΣ. Μέσα στις προτάσεις αυτές συμπεριλαμβάνεται η επιδότηση όλων των ανέργων χωρίς προϋποθέσεις, το πλήρες πάγωμα δανείων για ανέργους και η ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη χωρίς όρους από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Τέλος, χαρακτήρισε κοροϊδία τα σενάρια περί επιστροφής των πολιτών στα χωριά υποστηρίζοντας ότι είναι αδύνατον να ζήσουν οι οικογένειες δουλεύοντας σε μικρές κτηνοτροφικές μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.