search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:52
MENU CLOSE

Τηγάνι σκότωσε γυναίκα και τραυμάτισε άλλους 14 όταν εξερράγη (Photos)

12.09.2019 08:49
Τηγάνι σκότωσε γυναίκα και τραυμάτισε άλλους 14 όταν εξερράγη (Photos)  - Media

 

Στο Φρέουντερμεργκ στη Γερμανία κάθε χρόνο γίνεται ένα φεστιβάλ τηγανίσματος και κόσμος συρρέει για να το παρακολουθήσει αλλά και να φάει νόστιμα τηγανιτά φαγητά. Μόνο που φέτος το φεστιβάλ βάφτηκε στο αίμα. Ένα μεγάλο τηγάνι που μέσα του τηγανίζονταν πατάτες ανατινάχτηκε στην κυριολεξία και σκότωσε μια γυναίκα. Από το «μπαμ» άλλος ένας άνδρας έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ όσοι βρισκόντουσαν κοντά στο σημείο γέμισαν με λάδια και «έτρεχαν πέρα δώθε σαν αναμμένες δάδες» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι ηλικίες του θύματος αλλά και των τραυματιών κυμαίνονται από τα 31 μέχρι τα 75 χρόνια.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δήλωσε ότι πιθανότατα η έκρηξη προκλήθηκε όταν η γυναίκα επιχείρησε να ρίξει πετρέλαιο στη φωτιά. Συμπλήρωσε δε ότι ο καιρός την ημέρα που γινόταν το φεστιβάλ ήταν βροχερός και είναι πολύ πιθανόν να έπεσαν σταγόνες βροχής μέσα στο ζεματιστό λάδι το οποίο πετάχτηκε στα ρούχα της γυναίκας την ώρα που εκείνη έβαζε πετρέλαιο με αποτέλεσμα να γίνει η έκρηξη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:51