search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:53
MENU CLOSE

Φωτιά στην Κεφαλονιά -Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στο Λουτράκι

14.09.2019 05:46
Φωτιά στην Κεφαλονιά -Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στο Λουτράκι - Media

 

Φωτιά ξέσπασε στην Κεφαλονιά νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ενώ συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων και στο Λουτράκι.

Η φωτιά στην Κεφαλονιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 6 το πρωί του Σαββάτου, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Λουρδάτα.

Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα με 4 πυροσβέστες, ενώ στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς συνδράμουν από αέρος δύο αεροσκάφη PZL και ένα ελικόπτερο. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σε 8 περιφέρειες.

Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά στο Λουτράκι

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδιναν οι πυροσβέστες στην περιοχή Πίσια, στο Λουτράκι. Η φωτιά εκεί εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής και η εικόνα είναι καλύτερη, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 4 ομάδες πεζοπόρο τμήμα με 26 πυροσβέστες, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο ελικόπτερα.

Τέλος, οριοθετημένη είναι η πυρκαγιά που καίει από την Παρασκευή στην περιοχή Καλλιθέα του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, στην Ηλεία. Στη φωτιά, που καίει δασική έκταση, έχασε τη ζωή του ένας 57χρονος την Παρασκευή, από τις αναθυμιάσεις. Ο άνδρας προσπαθούσε να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

iefimerida

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:52