12/07/2020 00:11:38

«Πονοκέφαλος» στις ΗΠΑ με το πλοίο που ανατράπηκε μεταφέροντας 4.000 ΙΧ - «Μπορεί να πάρει μήνες η ανέλκυσή του» (Photos)

«Πονοκέφαλος» στις ΗΠΑ με το πλοίο που ανατράπηκε μεταφέροντας 4.000 ΙΧ - «Μπορεί να πάρει μήνες η ανέλκυσή του» (Photos) - Media

 

Αρκετούς μήνες ενδέχεται να διαρκέσει η επιχείρηση ανέλκυσης του πλοίου μεταφοράς οχημάτων Golden Ray, που για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ανατράπηκε και ημιβυθίστηκε ανοιχτά των ακτών της Τζόρτζια, στις ΗΠΑ.

Το πλοίο μετέφερε 4.000 οχήματα των εταιριών -σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από ειδησεογραφικά πρακτορεία που δεν επιβεβαιώθηκαν από τις ίδιες τις αυτοκινητοβιομηχανίες- Χιουντάι και ΚΙΑ. Μετά από μεγάλη επιχείρηση των αρχών, που περιελάμβανε τη διάνοιξη μεγάλης τρύπας στο πλάι του πλοίου, όλα τα μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν με ασφάλεια έχοντας περάσει 36 ώρες στο εσωτερικό του Golden Ray.

Οι αρχές έχουν λάβει προληπτικά μέτρα ώστε να αποτραπεί ενδεχόμενη θαλάσσια ρύπανση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.