search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:52
MENU CLOSE

«Πονοκέφαλος» στις ΗΠΑ με το πλοίο που ανατράπηκε μεταφέροντας 4.000 ΙΧ – «Μπορεί να πάρει μήνες η ανέλκυσή του» (Photos)

17.09.2019 13:40
«Πονοκέφαλος» στις ΗΠΑ με το πλοίο που ανατράπηκε μεταφέροντας 4.000 ΙΧ - «Μπορεί να πάρει μήνες η ανέλκυσή του» (Photos) - Media Gallery 4

 

Αρκετούς μήνες ενδέχεται να διαρκέσει η επιχείρηση ανέλκυσης του πλοίου μεταφοράς οχημάτων Golden Ray, που για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ανατράπηκε και ημιβυθίστηκε ανοιχτά των ακτών της Τζόρτζια, στις ΗΠΑ.

Το πλοίο μετέφερε 4.000 οχήματα των εταιριών -σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από ειδησεογραφικά πρακτορεία που δεν επιβεβαιώθηκαν από τις ίδιες τις αυτοκινητοβιομηχανίες- Χιουντάι και ΚΙΑ. Μετά από μεγάλη επιχείρηση των αρχών, που περιελάμβανε τη διάνοιξη μεγάλης τρύπας στο πλάι του πλοίου, όλα τα μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν με ασφάλεια έχοντας περάσει 36 ώρες στο εσωτερικό του Golden Ray.

Οι αρχές έχουν λάβει προληπτικά μέτρα ώστε να αποτραπεί ενδεχόμενη θαλάσσια ρύπανση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:52