17/02/2020 08:18:35

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Υπολειτουργεί το ΚΑΤ λόγω βλάβης

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Υπολειτουργεί το ΚΑΤ λόγω βλάβης - Media
 
Το νοσοκομείο ΚΑΤ υπολειτουργεί και εργαστηριακές εξετάσεις αναβάλλονται, όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόβλημα προέκυψε έπειτα από διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν -όπως αναφέρουν το Σωματείο Εργαζομένων και εργαζόμενοι του νοσοκομείου- τέθηκαν σε λειτουργίες οι γεννήτριες. Όπως διαπιστώθηκε, σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ, “το πρόβλημα είναι εσωτερικό και οφείλεται σε βλάβη του διακόπτη ο οποίος στοιχίζει περίπου 8.000 ευρώ”.
 
Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η διαδικασία επιδιόρθωσης της βλάβης και το μεσημέρι αναμένεται να επανέλθει η λειτουργία του νοσοκομείου.
 
"Η υποχρηματοδότηση του νοσοκομείου ΚΑΤ όπως και των άλλων νοσοκομείων οδηγεί σε τέτοιες καταστάσεις. Οι ευθύνες της Διοίκησης είναι τεράστιες καθώς δεν προσήλθε καν στο νοσοκομείο όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Τα νοσοκομεία όπως παραδέχτηκε και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έχουν 1 δις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Τέλος Σεπτέμβρη στερεύουν οι προϋπολογισμοί τους.
 
Θα πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα”, τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.