search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:15
MENU CLOSE

Βαρύ πένθος για τον Θανάση Ευθυμιάδη

27.09.2019 08:45
Βαρύ πένθος για τον Θανάση Ευθυμιάδη  - Media

 

Αντιμέτωπος με μια απώλεια που πονάει βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Θανάσης Ευθυμιάδης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Ο ηθοποιός είναι συντετριμμένος, αφού έχασε τον άνθρωπο που αποτελούσε τη μεγάλη του αδυναμία, το πρότυπό του, αλλά και τον καθοδηγητή του στο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, κατά τα πρότυπα που εκείνος έχει ορίσει.

Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε εκφράσει τα συναισθήματα αγάπης, θαυμασμού και ευγνωμοσύνης προς εκείνον, μιλώντας με παραδείγματα:

«Απολαμβάνουμε υπέροχες οικογενειακές στιγμές, πολύ λιτά και περιορισμένα. Και η δική μου οικογένεια, όμως, είχε μόνο έναν μισθό, του πατέρα μου, που ήταν αστυνομικός. Δεν είχαμε άλλα εισοδήματα. Μπορεί να τρώγαμε στο σπίτι φακές και φασόλια αλλά η αγάπη που έχω πάρει από τους γονείς μου, μου είναι αναντικατάστατη. Όταν ήρθε και η δική μου ώρα να διαλέξω αν θα κληρονομήσουν οι κόρες μου τούβλα ή αγάπη, με τη σύζυγό μου ψηφίσαμε ομόφωνα το δεύτερο» είχε πει, κάνοντας σαφές ότι ο πατέρας του ήταν εκείνος που αποτέλεσε το παράδειγμα για να μεγαλώσει τις δυο κόρες που απέκτησε με την Άννα Ντιμιτρίεβιτς.

Για το βαθύ δέσιμο που είχε με τον πατέρα του ο ηθοποιός είχε μιλήσει και το 2014, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης μενεγάκη: «Ο πατέρας μου πριν από λίγο καιρό είχε ένα θέμα, είχε να κάνει μια εγχείριση και μαζευτήκαμε κάποιοι φίλοι από διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις και από διαφορετικά κράτη και προσευχηθήκαμε να πάει καλά. Ο πατέρας μου έπειτα από δυο μέρες έφυγε οδηγώντας και μείναμε όλοι άφωνοι. Δύσκολη εγχείριση. Όλα πήγανε τέλεια. Έγινε θαύμα!Δεν πιστεύω στα θαύματα, βασίζομαι στο θαύμα» είχε πει τότε.

Δυστυχώς για εκείνον και την οικογένειά του το θαύμα στο οποίο βασίστηκε τότε δεν επαναλήφθηκε… Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Πηγή: Espresso 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:15