search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:52
MENU CLOSE

Τράγκας: Θέλω να υιoθετήσω δύο παιδιά από τη Συρία (Video)

29.09.2019 10:50
Τράγκας κατά Μητσοτάκη: «Εντός ολίγου, ολόκληρη η χώρα θα καταλάβει πόσο ασφαλής είναι από τις πράξεις και τις επιλογές του σημερινού πρωθυπουργού» - Media

 

Την αποκάλυψη ότι θα ήθελε πολύ να υιοθετήσει δύο παιδιά από τη Συρία έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

«Είναι δύσκολο, είναι πολύπλοκο. Έχω απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες. Θα το καταφέρω κάποια στιγμή» είπε, ενώ αποκάλυψε ότι ένας από τους στόχους του είναι να… ταξιδέψει στο διάστημα.

«Έχω κάνει αίτηση να ταξιδέψω με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο. Και πρόκειται να πάω για εκπαίδευση. Είναι ένα από τα όνειρά μου να δω από πολύ ψηλά, από πολύ μακριά τη γη, να νιώσω κοντά στο θεό» είπε ο δημοσιογράφος.

Κατά, τα λοιπά, ο Γ. Τράγκας είπε ότι «γεννήθηκα ακριβώς πίσω από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, εκεί βρισκόταν το γυναικολογικό γραφείο του πατέρα μου».

Επίσης, παραδέχθηκε ότι «ήμουν γυναικάς. Σταμάτησα όταν γνώρισα την τρίτη μου γυναίκα, την οποία παντρεύτηκα τρεις φορές. Η γυναίκα μου ήρθε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα που ήμουν διευθυντής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:51