search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:33
MENU CLOSE

Δεσμοφύλακες σε φυλακή ξεγυμνώνουν τους κρατούμενους και βάζουν κοκόρια να μαλώνουν στα γυμνά κορμιά τους (Video)

03.10.2019 07:35
Δεσμοφύλακες σε φυλακή ξεγυμνώνουν τους κρατούμενους και βάζουν κοκόρια να μαλώνουν στα γυμνά κορμιά τους  (Video) - Media

 

Οι φυλακές της πόλης Ανάκο στη Βενεζουέλα θεωρούνται από τις πιο σκληρές στον κόσμο. Όσοι μπαίνουν εκεί δεν σωφρονίζονται αλλά βγαίνουν χειρότεροι κακοποιοί και φονιάδες από ότι ήταν πριν. Και οι δεσμοφύλακες; Δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους κρατούμενους τους. Είναι σκληροί βασανιστές που δεν το έχουν σε τίποτε να δολοφονήσουν κάποιον κρατούμενο και κανείς δεν θα τους κάνει τίποτε.

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι σκληρό. Δείχνει δεκάδες φυλακισμένους να έχουν ξαπλώσει μπρούμυτα γυμνοί και οι δεσμοφύλακες από πάνω να περιφέρονται με μεγάλα ξύλα και να τους χτυπούν. Μάλιστα επάνω στα γυμνά σώματα των κρατουμένων δυο κοκόρια τσιμπούν και δαγκώνουν το ένα το άλλο. Γίνονται κοκορομαχίες επάνω στα κορμιά των ανθρώπων και οι δεσμοφύλακες το απολαμβάνουν. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ACN θύματα της συμπεριφοράς των σωφρονιστικών υπαλλήλων έπεσαν τουλάχιστον 82 κρατούμενοι τους οποίους έδερναν επί δυο ώρες συνεχώς.

 

Οι συγγενείς των κρατουμένων κατήγγειλαν ότι οι δεσμοφύλακες τους στέρησαν νερό και φαγητό για 24 ώρες.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η εισαγγελία της πόλης ανακοίνωσε την διενέργεια έρευνας για το περιστατικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:32