search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:24
MENU CLOSE

Novartis: Άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου ψήφισε η Βουλή

03.10.2019 10:37

 

Την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis αποφάσισε προ ολίγου η Ολομέλεια της Βουλής, με 224 βουλευτές να ψηφίζουν υπέρ και ένας κατά κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Την άρση της ασυλίας του είχε ζητήσει ο ίδιος ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Υγείας. 

«Υπάρχει μια σκευωρία την οποία υφίσταμαι. Αν αυτά τα ήξερα πριν από 20 χρόνια που ξεκίνησα την πολιτική μου πορεία, δεν θα ήταν ελκυστικά, όχι θα έλεγα. Ανθρώπινα είναι δύσκολο, αλλά σε ότι με αφορά ήταν δύσκολο πέρσι, όχι τώρα. Δεν έχω κανέναν λόγο να στεναχωριέμαι. Όλα έχουν πάρει τη σειρά τους. Όλα αυτά που έλεγα πέρσι επαληθεύονται», δήλωσε σήμερα Πέμπτη μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος στον Alpha 98,9.

Όσον αφορά στην αίτηση εξαίρεσης της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, από την υπόθεση της  Novartis, ο κ. Λοβέρδος τόνισε:

«Διαθέτω τα όπλα που διαθέτουν όλοι οι Έλληνες πολίτες. Ανόητος δεν είμαι. Δεν έχω δώσει το κείμενο στη δημοσιότητα, το οποίο έχει συντριπτικά στοιχεία και δεν θα το δώσω. Γιατί δεν ήθελα και να μαθευτεί αυτό. Δεν ήθελα να γίνει αντικείμενο πολιτικής συζήτησης. Ήθελα να μείνει στα όρια της δικαιοσύνης, γιατί ξέρετε, όσα ήταν να μου συμβούν μου τα έλεγαν δημοσιογράφοι. Τους τα είχε σφυρίξει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Εγώ δεν κάνω τα ίδια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10