25/02/2021 20:36:39

Νέο ανακοινωθέν για την υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου - Αποσωληνώθηκε, σταθερή η κατάστασή του

Νέο ανακοινωθέν για την υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου - Αποσωληνώθηκε, σταθερή η κατάστασή του - Media

 

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος διανύει το δεύτερο 24ωρο χωρίς μηχανική υποστήριξη, έπειτα από την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019. Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση από το Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, ο ασθενής συνεχίζει να βρίσκεται σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση. Από την Τετάρτη ο Πέτρος Τατσόπουλος βρίσκεται εκτός μηχανικού αερισμού, υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου και όλα τα λοιπά συστήματα λειτουργούν καλώς. 

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Σε συνέχεια προηγουμένων Δελτίων Τύπου, ως προς την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ανακοινώνονται τα εξής:

Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης και συνεχίζει να βρίσκεται σε σταθερή Αιμοδυναμική κατάσταση.

Διανύει το δεύτερο 24ωρο εκτός μηχανικού αερισμού, υποστηρίζεται με μάσκα οξυγόνου και όλα τα λοιπά συστήματα λειτουργούν καλώς.

Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.