search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:16
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: «Τσίμπησαν» το X-Factor σε… τηλεθέαση

04.10.2019 06:31
Άγριες Μέλισσες: «Τσίμπησαν» το X-Factor σε… τηλεθέαση  - Media

 

Υψηλή τηλεθέαση για άλλη μια μέρα για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας.

Στις 21.00 η κωμωδία «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» κράτησε την πρωτιά στον ALPHA, με ποσοστό τηλεθέασης 20,5% απέναντι στο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Αν Ήμουν Πλούσιος που περιορίστηκε στο 13,6%. Στον ΣΚΑΙ, το διπλό επεισόδιο της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις» κατέγραψε ποσοστό 12,5% στα νεανικά κοινά.

Το βράδυ της Πέμπτης στο OPEN, προβλήθηκε η δεύτερη ημέρα των Chair Challenge του X-Factor. Το talent show συγκέντρωσε ποσοστό 14%, ενώ ανά τέταρτα άγγιξε ακόμη και το 18,6%. Για την ακρίβεια το show του OPEN βρέθηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης μεταξύ 22.00 και 23.00 περίπου και πριν ξεκινήσει η σεριά εποχής του ΑΝΤ1.

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», χωρίς το όπλο του STAR που ακούει στο όνομα GNTM, δεν δυσκολεύεται να βρεθεί στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης, η σειρά έσπασε το… φράγμα του 30% (30,6%) στα νεανικά κοινά; Το σίριαλ βρέθηκε σε τέταρτο προβολής του σε ποσοστό τηλεθέασης 34,8%.

Αξίζει να σημειώσουμε πως την Πέμπτη έκανε πρεμιέρα και η νέα κωμωδία του ALPHA, «Κρατάς Μυστικό;» στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ηλίας Μελέτης και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η σειρά σημείωσε τηλεθέαση 15,6%, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πρωινές εκτιμήσεις της Nielsen.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:16