search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:52
MENU CLOSE

Σκανδαλίδης για προσχέδιο Προϋπολογισμού: Οι πολίτες καλούνται για μια ακόμη φορά να πληρώσουν το μάρμαρο

07.10.2019 14:55
skandalidis.jpg

 

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βαδίζει στα χνάρια του ΣΥΡΙΖΑ και στην οικονομία. Δυστυχώς οι πολίτες καλούνται για μια ακόμη φορά να πληρώσουν το μάρμαρο. Όπως αποτυπώνεται στο προσχέδιο του Προϋπολογισμού, η ΝΔ αποδέχεται πλήρως τις δεσμεύσεις Τσίπρα», σχολίασε ο Κώστας Σκανδαλίδης, αρμόδιος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής για θέματα Οικονομίας.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής προβλέπεται υπερβολικό πρωτογενές πλεόνασμα 7 δισ. ευρώ, συνέχιση της εξοντωτικής φορολογίας και των ακραίων περικοπών, με οριακές μόνο αλλαγές. Προσθέτει ότι δεν γίνεται καμία κουβέντα για το Υπερταμείο και για τα 99 χρόνια δέσμευσης του εθνικού πλούτου, ενώ κάνει λόγο για συνήθη υπεραισιοδοξία για την εξέλιξη του ΑΕΠ, «που μέχρι τώρα διαψεύδεται».

«Στη Βουλή θα έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε το σχέδιό μας για την Εθνική Αναγέννηση που έχει ανάγκη η χώρο», κατέληξε ο κ. Σκανδαλίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10