search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:58
MENU CLOSE

Το τελευταίο φιλί της Βουγιουκλάκη στον Παπαμιχαήλ: Τον «αιφνιδίασε» στον αέρα του «Πρωινού Καφέ» (Videos)

14.10.2019 11:02
Όταν η Αλίκη αποστόμωσε τον εξώστη - «Λίγο μετά κατέρρευσε» (Video)  - Media

Οι δυο τους αποτέλεσαν το απόλυτο ζευγάρι του ελληνικού κινηματογράφου. Οι τηλεθεατές τους λάτρεψαν, ενώ το διαζύγιό τους δεν μπόρεσε να αφομοιωθεί στις συνειδήσεις τους. Το κοινό τους ήθελε πάντα μαζί…

Ο λόγος, φυσικά, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ οι οποίοι παρά τους καυγάδες και τον ανταγωνισμό που είχαν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Από τον γάμο τους, οι δυο τους απέκτησαν τον γιο τους, Γιάννη ενώ εννέα χρόνια αργότερα τα δημοσιεύματα θα έγραφαν για τη σκληρή αντιδικία τους με αφορμή το διαζύγιό τους.

Όταν τα χρόνια πέρασαν, οι τόνοι έπεσαν και η βαθιά αγάπη που τους ένωνε κατάφερε να νικήσει οποιαδήποτε διαφωνία ή ασυμφωνία.

Στο παρακάτω βίντεο η Αλίκη Βουγιουκλάκη υποδέχεται τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στον «Πρωινό Καφέ». Μάλιστα, δε δίστασε να τον φιλήσει στο στόμα τη στιγμή που η εκπομπή ήταν στον αέρα.

Ήταν το τελευταίο τους τηλεοπτικό φιλί. Έναν χρόνο μετά, η Αλίκη θα έφευγε για πάντα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:57