search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:22
MENU CLOSE

Στο «πλευρό» της Μέγκαν Μαρκλ Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον: «Ντροπή τους»

14.10.2019 13:42
Στο «πλευρό» της Μέγκαν Μαρκλ Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον: «Ντροπή τους»  - Media

 

Σίγουρη είναι η Χίλαρι Κλίντον ότι η σκληρή μεταχείριση που έχει η Μέγκαν Μαρκλ από τις βρετανικές ταμπλόιτ οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι λευκή.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Sunday Times» του Λονδίνου, η Χίλαρι Κλίντον είπε ότι «ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε [η Μέγκαν Μαρκλ] είναι ανεξήγητος. Αν η εξήγηση είναι ότι είναι διαφυλετική, τότε είναι ντροπή σε όλους».

Η απάντηση δόθηκε με αφορμή το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να μηνύσει τρεις βρετανικές εφημερίδες για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τη σύζυγό του.

Από την πλευρά της, η κόρη της Χίλαρι, Τσέλσι Κλίντον δήλωσε ότι η σκληρότητα του Τύπου απέναντι στη δούκισσα του Σάσεξ πιθανό να οφείλεται στο ότι σπάει το βασιλικό καλούπι.

«Είχε μια λαμπρή καριέρα και μία φωνή που ευτυχώς συνεχίζει να χρησιμοποιεί» είπε η Τσέλσι.

«Ό,ποιος έχει το θάρρος να σπάει το καλούπι με το οποίο έχει καθιερωθεί, δυστυχώς, δέχεται κριτική και χολή που δεν την καταλαβαίνω», τόνισε η Τσέλσι Κλίντον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:20