search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:16
MENU CLOSE

Φωτιά στο ΚΥΤ Σάμου: Προσφυγόπουλο έσωσε γατάκι από τις φλόγες (Video)

15.10.2019 09:23
Φωτιά στο ΚΥΤ Σάμου: Προσφυγόπουλο έσωσε γατάκι από τις φλόγες (Video) - Media

 

Στις φλόγες παραδόθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας μέρος του καταυλισμού στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Βαθύ της Σάμου.

Σύμφωνα με το samos24.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στην κάτω πύλη, με την πυροσβεστική με 30 πυροσβεστες και 12 οχήματα να προσπαθεί να ελέγξει τη φωτιά και την αστυνομία με δυνάμεις υποστήριξης να επιχειρεί να αποκαταστήσει την τάξη μεταξύ αντιμαχόμενων εθνικά ομάδων, αιτούντων άσυλο. Απο την φωτιά καταστράφηκαν σκηνές και ξύλινες κατασκευές .

Μέσα στον πανικό από τη φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Σάμου τη Δευτέρα ένας ανήλικος πρόσφυγας έσωσε ένα γατάκι από τις φλόγες.

«Την ώρα του πανικού είδα τον μικρό να βγαίνει από το μέρος όπου ξέσπασε η φωτιά κρατώντας στην αγκαλιά του ένα γατάκι. Το έσωσε και μάλιστα άρχισε να λέει ότι το γατάκι δεν φταίει σε τίποτα για όλα αυτά που συμβαίνουν», λέει στη HuffPost Greece ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού της Σάμου «2000fm», Γιάννης Νέγρης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:15