search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:57
MENU CLOSE

Η Νάταλι Πόρτμαν απαντά σε Σκορτσέζε – Κόπολα για Marvel: «Είναι ένας τρόπος να δημιουργείς τέχνη» (Photos)

21.10.2019 16:50
Η Νάταλι Πόρτμαν απαντά σε Σκορτσέζε - Κόπολα για Marvel: «Είναι ένας τρόπος να δημιουργείς τέχνη» (Photos) - Media

 

Οι θρύλοι του Χόλιγουντ Μάρτιν Σκορτσέζε και Φράνσις Φορντ Κόπολα έστειλα τους θαυμαστές των Marvel Studios στα… τάρταρα όταν μίλησαν για τις ταινίες των υπερηρώων αποκαλώντας τις «καθόλου κινηματογραφικές» και «απογοητευτικές».

Ωστόσο, η βραβευμένη με Όσκαρ Νάταλι Πόρτμαν τους «έβαλε στη θέση τους», όταν υπερασπίστηκε τη σειρά ταινιών που συνδέονται μεταξύ τους, υποστηρίζοντας ότι είναι «ένας τρόπος να δημιουργείς τέχνη».

«Νομίζω ότι υπάρχει χώρος για όλα τα είδη κινηματογράφου», είπε κατά τη διάρκεια του 6ου ετήσιου γκαλά LA Dance Project στο Λος Άντζελες, προσθέτοντας πως «δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να δημιουργήσεις τέχνη».

Σημειώνεται ότι ο 80χρονος Φράνσις Φορντ Κόπολα δήλωσε ότι «όταν ο Μάρτιν Σκορτσέζε λέει ότι οι εικόνες της Marvel δεν είναι κινηματογραφικές ταινίες, έχει δίκιο, γιατί αναμένουμε να μάθουμε κάτι από τον κινηματογράφο, αναμένουμε να κερδίσουμε κάτι, κάποια φώτιση, κάποια γνώση, κάποια έμπνευση».

«Δεν ξέρω ότι κάποιος βγάζει κάποιο συμπέρασμα όταν βλέπει την ίδια κίνηση ξανά και ξανά. Ο Μάρτιν ήταν ευγενικός όταν είπε ότι δεν είναι κινηματογράφος. Δεν είπε ότι είναι απογοητευτικό, κάτι το οποίο εγώ λέω ότι είναι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:55