search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:10
MENU CLOSE

Μήπως είστε ψυχοπαθής; Τότε, αρέσετε στις γυναίκες

22.10.2019 13:18
Μήπως βγαίνετε ραντεβού με έναν ψυχοπαθή; - Τα τέσσερα σημάδια για να το καταλάβετε - Media

 

Έναν παράξενο συσχετισμό ανάμεσα στην ψυχοπάθεια και την έλξη προς το αντίθετο φύλο αποκάλυψε έρευνα του πανεπιστημίου Μπροκ στο Οντάριο του Καναδά.

Ερευνητές του πανεπιστημίου διαπίστωσαν ότι όσο περισσότερα χαρακτηριστικά ψυχοπάθειας έχει ένας άνδρας, τόσο πιο ελκυστικός είναι για τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές υπέβαλαν τους άνδρες σε τεστ για να διαπιστώσουν αν και σε ποιο βαθμό διαθέτουν χαρακτηριστικά ψυχοπαθούς.

Στη συνέχεια έδειχναν σε γυναίκες βίντεο με τους άνδρες και ανακάλυψαν ότι όσο πιο έντονα ήταν τα χαρακτηριστικά ψυχοπαθούς σε έναν άνδρα, τόσο πιο ποθητός ήταν για τις γυναίκες.

Οι ερευνητές αποδίδουν το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στην ικανότητα των ψυχοπαθών να εκπέμπουν γοητεία και να φαίνονται πιο εντυπωσιακοί.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα, καθώς ο στόχος του ψυχοπαθή είναι η ικανοποίηση των στόχων του.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ερευνητές τονίζουν ότι η λογική του να γνωρίσουμε τον άλλο είναι εξαιρετικά χρήσιμη για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15