search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:13
MENU CLOSE

«Βράζει» η Αίγυπτος με τη φωτογράφιση του Σαλάχ στην αγκαλιά της Αμπρόσιο (Photo)

22.10.2019 15:47
«Βράζει» η Αίγυπτος με τη φωτογράφιση του Σαλάχ στην αγκαλιά της Αμπρόσιο (Photo) - Media

 

Έντονη κριτική από συμπατριώτες του δέχεται ο ποδοσφιαριστής της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ για τη φωτογράφιση σε περιοδικό με το σούπερ μόντελ Αλεσάντρα Αμπρόσιο.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αναδείχθηκε κορυφαίος άνδρας της χρονιάς για τη Μέση Ανατολή από το GQ και πόζαρε με το εντυπωσιακό μοντέλο για το εξώφυλλο του περιοδικού. Απέναντι στο εκθαμβωτικό μοντέλο ήταν άνετος, η φωτογράφιση ήταν χαλαρή και το αποτέλεσμα εξαιρετικό.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν… άρεσε σε μεγάλη μερίδα συμπατριωτών του, αφού αυτή η φωτογράφιση είναι αντίθετη στη θρησκεία του και τα σχόλια ήταν αρνητικά. 

Τα περισσότερα από τα σχόλια που επιτίθενται στον Σαλάχ αναφέρονται στο γεγονός ότι είναι παντρεμένος και ως μουσουλμάνος δεν έπρεπε να αγκαλιάσει το μοντέλο, κατηγορώντας τον για τη στάση του. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:12