search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:37
MENU CLOSE

Λίβανος: Διαδηλωτές τραγούδησαν παιδικό τραγουδάκι σε παιδάκι που φοβήθηκε από τις φωνές (Video)

23.10.2019 15:21
Λίβανος: Διαδηλωτές τραγούδησαν παιδικό τραγουδάκι σε παιδάκι που φοβήθηκε από τις φωνές (Video) - Media

 

Το παιδικό τραγούδι «baby shark» (μωρό – καρχαρίας) άρχισαν να τραγουδούν διαδηλωτές σε ένα μικρό αγοράκι στον Λίβανο, όταν η μητέρα του τους ενημέρωσε ότι το πιτσιρικάκι είχε τρομάξει από τις φωνές.

Η τρυφερή σκηνή καταγράφηκε σε βίντεο και δείχνει διαδηλωτές ενάντια στις αυξήσεις στη φορολογία και τη λιτότητα στη Βυρηττό, ενώ φώναζαν συνθήματα με τα αιτήματά τους, όταν έμαθαν από τη μητέρα του μικρού ότι είχε φοβηθεί από τις φωνές ξαφνικά να αρχίζουν να τραγουδούν το παιδικό τραγουδάκι.

«Ήταν αυθόρμητο. Του αρέσει αυτό το τραγούδι. Το ακούει πολλές φορές στο σπίτι και γελά», ανέφερε η μητέρα του 18 μηνών αγοριού στο CNN. Το βίντεο έκανε τόσο γρήγορα τον γύρο των social media που ο πατέρας του μικρού έμαθε για το περιστατικό από το διαδίκτυο, πριν προλάβει να του το πει η μητέρα του.

«Τα παιδιά στον Λίβανο θα έπρεπε να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Ο Ρόμπιν θα δει το βίντεο ότι μεγαλώσει και θα ξέρει ότι αυτοί οι Λιβανέζοι πάλευαν για αυτόν», δήλωσε η μητέρα του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:37