search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:39
MENU CLOSE

Τζάστιν – Χέιλι Μπίμπερ: Μαζί στη νέα καμπάνια του Calvin Clein

24.10.2019 07:44
Τζάστιν - Χέιλι Μπίμπερ: Μαζί στη νέα καμπάνια του Calvin Clein - Media

 

Στην πρώτη κοινή φωτογράφισή τους από τη στιγμή που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Νότια Καρολίνα, ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του Calvin Clein με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση τού brand.

Το ζευγάρι δημοσίευσε στο Instagram διαφορετικά στιγμιότυπα από την καμπάνια για τις ανάγκες της οποίας φωτογραφήθηκε με αθλητικά εσώρουχα με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα του Calvin Clein. Η Χέιλι φωτογραφήθηκε επίσης με μίνι φούστα και με τζιν παντελόνι και τζάκετ και ο σύζυγός της φορώντας δύο διαφορετικά τζιν παντελόνια του brand και προβάλλοντας τα τατουάζ του.

Η Χέιλι και ο Τζάστιν δεν είναι τα μοναδικά μεγάλα ονόματα που συνέδεσαν τα ονόματά τους με την καμπάνια, καθώς η διάσημη φίλη τους και προσκεκλημένη στον γάμο τους, Κένταλ Τζένερ συμμετέχει επίσης.

Η Κένταλ Τζένερ, μέλος της οικογένειας Καρντάσιανς δημοσίευσε στο Instagram τα δικά της στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση.

Η Χέιλι Μπίμπερ, μοντέλο, κόρη του ηθοποιού Στίβεν Μπόλντγουιν πρωταγωνιστεί στο καινούριο μουσικό βίντεο του Τζάστιν Μπίμπερ για το τραγούδι του “10,000 Hours” που είναι συνεργασία με το δίδυμο Dan + Shay.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:36