search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σεζόν της εκπομπής «360° Ο κύκλος της αλήθειας»

24.10.2019 15:12
Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σεζόν της εκπομπής «360° Ο κύκλος της αλήθειας» - Media

 

Η Ελλάδα και η Αλβανία βρίσκονται νομικά ακόμα σε εμπόλεμη κατάσταση από τα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι σχέσεις των δυο χώρων κατά καιρούς χαρακτηρίζονται από κρίσεις και εντάσεις. Η ελληνική μειονότητα της γειτονικής χώρας περνά δύσκολες μέρες, ενώ στην Αλβανία εμφανίζονται συχνά εθνικιστικές φωνές που, εγείροντας «ζήτημα Τσάμηδων», διεκδικούν εδάφη της Ελλάδας και μιλούν για «Μεγάλη Αλβανία» που φθάνει μέχρι την Πρέβεζα.

Οι «360°» με την Σοφία Παπαϊωάννου στην πρεμιέρα τους, σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 23:50, κάνουν μια αναδρομή στην ιστορία των ελληνοαλβανικών σχέσεων, από την αρχική χάραξη των συνόρων μεταξύ των δύο χωρών το 1913 μέχρι και σήμερα, παρουσιάζοντας τις ανθρώπινες ιστορίες που κρύβονται πίσω από πολέμους και αποφάσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:11