search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:34
MENU CLOSE

Χαρίτσης «καρφώνει» ΝΔ: Δραπετεύει από την πραγματικότητα

24.10.2019 15:40
Χαρίτσης «καρφώνει» ΝΔ: Δραπετεύει από την πραγματικότητα - Media

 

Τη στάση των ευρωβουλευτών της ΝΔ σε σχέση με τη συμφωνία των Πρεσπών στηλίτευσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή σχετική συζήτηση στο ευρωκοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, ο Α. Χαρίτσης τόνισε ότι «σήμερα το Ευρωκοινοβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία (πάνω από 70%) επέκρινε την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου, επαίνεσε τη συμφωνία των Πρεσπών και ζήτησε άμεση έναρξη ενταξιακών διαπραγμάτευσεων με την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ απείχαν από τη σημαντική αυτή ψηφοφορία που σχετίζεται με την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή μας. Είχαμε συνηθίσει στις διαδοχικές κωλοτούμπες της ΝΔ στα κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής και ειδικά στη συμφωνία των Πρεσπών. Είχαμε όμως υποτιμήσει την επινοητική ανευθυνότητα της κυβερνητικής παράταξης. Για να μην πράξει το αυτονόητο, προτιμά να δραπετεύσει από την πραγματικότητα!».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:34