search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:02
MENU CLOSE

Τάσος Ξιάρχος: Φοράω ψηλά τακούνια αλλά δεν βγαίνω έξω γιατί μπορεί να φάω πέτρες (Video)

25.10.2019 15:29
Τάσος Ξιάρχος: Φοράω ψηλά τακούνια αλλά δεν βγαίνω έξω γιατί μπορεί να φάω πέτρες (Video) - Media

 

Ο χορογράφος, που επισκέφτηκε πρόσφατα το σπίτι του GNTM για να διδάξει στα κορίτσια πώς να κινούνται άνετα σε πολύ ψηλά τακούνια, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως σύντομα θα βρεθεί και πάλι στις οθόνες μας μέσα από το ριάλιτι μόδας. 

«Έχει γίνει ήδη το γύρισμα και πολύ σύντομα θα το δείτε», είπε ο Τάσος Ξιάρχος. «Τους τσακωμούς δεν τους έδειξαν» πρόσθεσε.

«Είχα λίγα θέματα με την Σουζάνα αλλά δεν τα έδειξαν. Το λίγο παράξενο όμως, για την Σουζάνα, είναι κάτι απλό…», σημείωσε. 

Επίσης, ο χορογράφος δήλωσε: «Γενικά γκρινιάρες είναι πολλές, μπορεί και όλες. Εγώ μόνο με την Σουζάνα δεν πέρασα καλά. Η Ελευθερία είναι θεάρα και καλά κάνει αυτά που κάνει».

«Άμα θες πάμε και βόλτα με τα τακούνια. Μου αρέσουν πάρα πολύ, τα φοράω γενικά. Δεν βγαίνω έξω γιατί μπορεί να φάω πέτρες» σχολίασε ο Τάσος Ξιάρχος σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τη σχέση με τα ψηλά τακούνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:01