search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:13
MENU CLOSE

Δυσαρέσκεια στο Star για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

26.10.2019 15:48
Δυσαρέσκεια στο Star για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; - Media

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο που στο Star πιστεύουν πολύ, για αυτό άλλωστε το όνομα της είναι και το επικρατέστερο για την παρουσίαση του Dancing with the stars.

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, χει δημιουργηθεί δυσαρέσκεια σε ορισμένα στελέχη του καναλιού, που θεωρούν ότι η σχέση της Ηλιάνας με τον Snik και ο τρόπος που το διαχειρίζονται τόσο το γνωστό μοντέλο όσο και ο τραγουδιστής, δεν προκαλεί και τις καλύτερες εντυπώσεις. Το πρόσφατο περιστατικό που πρόβαλε το Πρωινό του ΑΝΤ1 , με τον Snik να «σνομπάρει» τις κάμερες και την ασφάλεια του να κατεβάζει το μικρόφωνο της δημοσιογράφου, έκανε ακόμα χειρότερη την κατάσταση.  

Έτσι, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο Star κάνουν δεύτερες σκέψεις για την ανάθεση του Dancing στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ έχουν αρχίσει να σκέφτονται και το όνομα της Δούκισσας Νομικού.

Πηγή: tvnea.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:13