search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:07
MENU CLOSE

Πολύ δύσκολες ώρες για τη «φωνή» της Αθηναϊκής Κομπανίας (Photo)

30.10.2019 19:43
Πολύ δύσκολες ώρες για τη «φωνή» της Αθηναϊκής Κομπανίας (Photo) - Media
 
Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά ο Χρήστος Κανελλόπουλος, η φωνή της Αθηναϊκής κομπανίας.
 
Η σύζυγος του, Λίντα Στρατηγέα, άνοιξε το σπίτι και την καρδιά της στον τηλεοπτικό σταθμό Star και μίλησε για το βαρύ εγκεφαλικό του τραγουδιστή που τον καθήλωσε στο κρεβάτι, για τα υπέρογκα χρέη που έχουν δημιουργηθεί και το πωλητήριο που αναγκάστηκαν να βάλουν στο σπίτι τους.
 
«Υπήρξαμε για μέρες χωρίς ρεύμα… Παίρναμε με μπαλαντέζα από τον γείτονα…», τόνισε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Χρήστου Κανελλόπουλου.
Δεν δίστασε μάλιστα να δείξει on camera τους λογαριασμούς που τους έχουν έρθει και δεν έχουν να τους πληρώσουν, ενώ επεσήμανε πως με τα λίγα χρήματα των συντάξεών τους δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν και να ζήσουν με αξιοπρέπεια.
 
Όπως είπε η ίδια, οι συνάδελφοί του έχουν φερθεί πολύ καλά στην οικογένεια και βοηθούν με το παραπάνω χωρίς να θέλουν να φανούν.
 
Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:07