search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:27
MENU CLOSE

Η Microsoft ετοιμάζει μεγάλη αλλαγή για τα Windows 10

04.11.2019 18:13
«Edge»: Το πιο ψηλό στο δυτικό ημισφαίριο μπαλκόνι με θέα - Media

 

Μια από τις μεγάλες αλλαγές που έφεραν τα Windows 10 όταν πρωτοεγκαταστάθηκαν στους υπολογιστές μας ήταν να αλλάξουν -επιτέλους!- τον «εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντα» Internet Explorer με τον Edge ως native browser του συστήματος.

Ωστόσο, τέσσερα χρόνια μετά, ο Edge παραμένει στα… χαμηλά, πολύ πίσω από τον Chrome ή τον Firefox, κάτι που η Microsoft προτίθεται να αλλάξει οριστικά με τη νέα έκδοσή του, η οποία αναμένεται να έλθει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πλέον ο Edge θα στηρίζεται στην μηχανή Chromium, με την οποία η Google δημιούργησε τον Chrome και η Microsoft υπόσχεται έναν ταχύτατο και εξαιρετικά αποτελεσματικό browser.

Μάλιστα, για να τονίσει την αποφασιστικότητά της να αλλάξει τα πάντα στον Edge, παρουσίασε και το νέο logo του browser, το οποίο δεν θυμίζει τίποτα την προηγούμενη εκδοχή του.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να μάθουμε πότε η Microsoft θα… απελευθερώσει τον νέο Edge στους υπολογιστές μας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26