search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:49
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: Η Θεοδωρίδου μένει από κάτω μου και δε μου λέει ούτε καλημέρα

07.11.2019 10:39
Γιώργος Λιάγκας: Η Θεοδωρίδου μένει από κάτω μου και δε μου λέει ούτε καλημέρα - Media

 

«Τρώγεται» ο Γιώργος Λιάγκας να μάθει τους λόγους που η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν του μιλάει, αν και μένουν στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα των νοτίων προαστίων, με έναν όροφο διαφορά.

Αυτό ισχυρίστηκε ο γνωστός παρουσιαστής το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή του, κάνοντας παράπονο για τα… μουτράκια της! Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα του περιοδικού «Ο.Κ.!» που ανέφερε ότι η γνωστή τραγουδίστρια χώρισε από τον σύντροφό της, επιχειρηματία Τριαντάφυλλο Σερέτη.

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου μένει από κάτω μου. Υπάρχει ένα συγκρότημα 10 μεζονέτων: Οι πέντε είναι από πάνω και έχουν θέα και οι πέντε είναι από κάτω και έχουν πισίνα. Η Θεοδωρίδου μένει ακριβώς στη μεζονέτα που βρίσκεται από κάτω μου. Δεν θα έλεγα ποτέ ποιος μπαίνει, ποιος βγαίνει στο σπίτι της» σχολίασε με νόημα ο παρουσιαστής. Και συνέχισε: «Είναι γειτόνισσά μου, βρισκόμαστε κάθε μέρα στο πάρκινγκ και δεν μιλάμε. Δεν μου μιλάει η Νατάσα και το έχω παράπονο».

Μάλιστα, για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του, ο οικοδεσπότης της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ προχώρησε και σε άλλη αποκάλυψη: «Πριν από έναν δυο μήνες στο φαρμακείο της γειτονιάς ήταν μέσα η Νατάσα. Μπαίνω εγώ μέσα αμέριμνος, τη βλέπω και κάνω έτσι να φύγω. Μετά λέω τι μ@@ς είμαι, θα με έχει δει και θα ξεφτιλιστώ». Μπαίνω μέσα, κάθομαι πίσω, αυτή γυρίζει, με βλέπει, δεν μου μιλάει. Περίμενα κι εγώ τη σειρά μου. Μας βλέπει η φαρμακοποιός με απορία. Πήρε τα φάρμακά της, έφυγε, δεν μιλήσαμε ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Εspresso 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01