search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:56
MENU CLOSE

Αννίτα Ναθαναήλ για την κόρη της: Πάνω από το πτώμα μου θα πήγαινε στο GNTM (Video)

08.11.2019 15:11
Αννίτα Ναθαναήλ για την κόρη της: Πάνω από το πτώμα μου θα πήγαινε στο GNTM (Video) - Media

 

Στην Εβδομάδα Μόδας συμμετείχε ως μοντέλο η 15χρονη κόρη της Αννίτας Ναθαναήλ, Τερέζα Χάμπερτ. Μητέρα και κόρη έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους οι οποίοι  ρώτησαν την Αννίτα Ναθαναήλ εάν θα άφηνε την κόρη της να λάβει μέρος στο Greece’s Next Top Model. Η απάντησή της ήταν απόλυτη και τόνισε πως μόνο πάνω από το πτώμα της θα της επέτρεπε να πάει στο ριάλιτι.

«Πάνω από το πτώμα μου θα πήγαινε στο GNTM», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, συνέχισε εξηγώντας: «Ευτυχώς το παιδί μου δεν θα ήθελε ποτέ να μπει σε αυτή τη διαδικασία και γνωρίζει καλύτερα και από μένα ότι είναι ψυχοφθόρο». Όσο για τα όσα γίνονται στο GNTM 2, ανέφερε: «Για ποιο λόγο πρέπει να περάσουν αυτές τις κακουχίες τα κορίτσια; Για ποιο λόγο πρέπει να δεχτούν αυτό το μπούλινγκ, αυτή την κριτική, η οποία έρχεται από όλες τις πλευρές;», αναρωτήθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένα πολύ καλοβαλμένο, καλοστημένο τηλεοπτικό show, αλλά μέχρι εκεί». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:55