search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:15
MENU CLOSE

Όταν η Γιάννα συνάντησε τον Γιάνη

13.11.2019 13:40
4952115.jpg
 
Με τον Γιάνη Βαρουφάκη συναντήθηκε σήμερα, η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, στο πλαίσιο των επαφών της με τους αρχηγούς των κομμάτων.
 
Το ΜέΡΑ25, όπως έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση, θα καταθέσει τις δικές του προτάσεις για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 2021.
 
Οι προτάσεις αυτές, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25, «δεν μπορούν να μη λάβουν υπόψη ότι, δυστυχώς, η διακοσιοστή επέτειος της μεγάλης εξέγερσης που συγκλόνισε την Ευρώπη, βρίσκει την πατρίδα μας σε ένα νέο ιδιότυπο καθεστώς Χρεοδουλοπαροικίας εντός μιας Ευρώπης που αποδομείται όσο χώρες όπως η Ελλάδα ασφυκτιούν».
 
Σε κάθε περίπτωση, το ΜέΡΑ25 θα μελετήσει «σοβαρά και καλόπιστα» της προτάσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».
 
Κατά τη συνάντηση, η κ. Αγγελοπούλου, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, εξέθεσε «τις σκέψεις της και τον προβληματισμό της για τον βέλτιστο τρόπο με τον οποίο, 200 χρόνια από την απαρχή του εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνα, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα μπορέσουμε, σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, να αναστοχαστούμε τους αγώνες, τις επιτυχίες, τις ήττες και, γενικότερα, το παρελθόν και μέλλον του ελληνισμού».
 
Ο κ. Βαρουφάκης, αναφέρει επίσης η ανακοίνωση, ευχαρίστησε τη Γιάννα Αγγελοπούλου, «εξέφρασε την ικανοποίησή του από την εναντίωσή της σε “ενιαίο αφήγημα” τόσο για την Επανάσταση του 1821 όσο και την Ιστορία του Ελληνικού Κράτους, και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις σκέψεις της στα μέλη, την Πολιτική Γραμματεία και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15