search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:37
MENU CLOSE

Μια παρέα φίλων γράφει ιστορία στον ελληνικό ιππόδρομο – Τι λένε οι συνιδιοκτήτες του ίππου ΡΕΒΑΜΠ που κατέκτησε το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ

14.11.2019 14:13
Μια παρέα φίλων γράφει ιστορία στον ελληνικό ιππόδρομο – Τι λένε οι συνιδιοκτήτες του ίππου ΡΕΒΑΜΠ που κατέκτησε το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ - Media

Η συνιδιοκτησία ίππων (syndication), η νέα μορφή ιδιοκτησίας που προωθείται στο Markopoulo Park, γράφει τη δική της χρυσή σελίδα στην ιστορία των ελληνικών ιπποδρομιών. Ο ΡΕΒΑΜΠ, νικητής του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, είναι ο πρώτος ίππος που ανήκει σε syndicate και κατακτά την κορυφαία κούρσα της χρονιάς, ενισχύοντας τη δυναμική ανάπτυξης του syndication στην Ελλάδα.

 

Ιδιοκτήτες του ΡΕΒΑΜΠ είναι μια παρέα φίλων, οι οποίοι αγαπούν τα άλογα και την αγωνιστική δράση. Μόλις έμαθαν για τη δυνατότητα συνιδιοκτησίας ίππου, που παρέχεται από την Ιπποδρομίες Α.Ε., αποφάσισαν να δημιουργήσουν το syndicate “Street 211 Horses” και να ασχοληθούν ενεργά με το χώρο. H μεγάλη επιτυχία του ΡΕΒΑΜΠ, που ήρθε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την απόκτησή του, δικαιώνει απόλυτα την επιλογή τους να ασχοληθούν με τις ιπποδρομίες.

 

Ο Χρήστος Αργυρόπουλος και ο Ανδρέας Ζυγόπουλος, οι οποίοι συμμετέχουν στο syndicate “Street 211 Horses”, μιλούν για τα οφέλη της συνιδιοκτησίας ίππου, μαζί με τον προπονητή Νίκο Καλογερόπουλο, ο οποίος συνέβαλε στην επιτυχία του ΡΕΒΑΜΠ.

 

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/EQ-U4DpNSVA

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:37