22/09/2020 09:46:35

Έφθασε στην Βοστώνη ο Παναγιώτης Ραφαήλ - Ξεκινά η σωτήρια θεραπεία

Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του Παναγιώτη - Ραφαήλ στη Βοστώνη - Media

 

Στην Βοστώνη, μαζί με τους γονείς του, έφτασε πριν λίγες ώρες ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, όπου θα ξεκινήσει την σωτήρια θεραπεία για να σταθεί όρθιος.

Οι γονείς του συγκινημένοι για την τιτάνια προσπάθεια που έφθασε στο τέλος της με ανάρτησή τους δήλωσαν:

Μόλις φτάσαμε στη Βοστώνη!!!! Σας ευχαριστούμε όλους!!!! Είμαστε πολύ συγκινημένοι!!!

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ και οι γονείς του «πέταξαν» με νοσοκομειακό αεροσκάφος και με συνοδεία γιατρού και νοσηλευτή, με την στήριξη εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων σε Ελλάδα και Κύπρο και την συγκέντρωση του υπέρογκου ποσού των 3,5 εκατ. ευρώ που απαιτείται για την θεραπεία.

Στην Βοστώνη περίμεναν την οικογένεια μέλη της ομογένειας, που θα τους φιλοξενήσουν και θα τους έχουν κοντά τους για τους μήνες που θα απαιτηθεί να παραμείνουν στην Αμερική για την θεραπεία.

Όπως αναφέρι το temponews.gr, τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει σειρά εξετάσεων, πριν αρχίσει η χορήγηση του φαρμάκου, που μέχρι σήμερα έχει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα σε όσα παιδιά έχει χορηγηθεί.

Την θεραπεία του παιδιού έχει αναλάβει ο διακεκριμένος Έλληνας καθηγητής Δρ. Βασίλειος Δάρρας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και επικεφαλής του Τμήματος Νευρολογίας του Boston Children's Hospital.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.