27/09/2020 04:38:56

Εκτός «νέου» MEGA γνωστή δημοσιογράφος-Συνεχίζεται το ψάξιμο

Εκτός «νέου» MEGA γνωστή δημοσιογράφος-Συνεχίζεται το ψάξιμο - Media

 

Εκτός ομάδας του πρωινού προγράμματος που ετοιμάζει το Mega φαίνεται να μένει Μπάγια Αντωνοπούλου.

Στην πρωινή εκπομπή που βρίσκεται ακόμα στα «σκαριά» η παρουσιάστρια θα ήταν στο πάνελ μαζί με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τον Θανάση Φουσκίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα η Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν παρούσα σε όλες τις πρόβες που είχαν γίνει μέχρι σήμερα ενόψει του ξεκινήματος της εκπομπής.

Τώρα ο λόγος για τον οποίο απομακρύνθηκε από τη σύνθεση του πρωινού, οι πληροφορίες λένε ότι έπεσε «θύμα» των γενικότερων ανακατατάξεων στο κανάλι από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα έχει την επωνυμία Mega και όχι One.

H εξασφάλιση ενός από τα ισχυρότερα brand name της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς, φέρνει μεγάλες αλλαγές στο σχεδιασμό των εκπομπών του καναλιού γενικότερα καθώς πλέον οι προσδοκίες των ιθυνόντων της εταιρείας έχουν ανέβει κατακόρυφα.

Πάντως οι πληροφορίες θέλουν τον Ντίνο Σιωμόπουλο και το Θανάση Φουσκίδη να παραμένουν τα σταθερά «χαρτιά» του πρωινού προγράμματος του MEGA που θα καλύπτει τη ζώνη 6-10 π.μ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.