search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:27
MENU CLOSE

Σκοπιανά ΜΜΕ: Ενοχλημένο το ΥΠΕΞ από την καμπάνια της Ελλάδας «Macedonia the GReat»

17.11.2019 11:39
Σκοπιανά ΜΜΕ: Ενοχλημένο το ΥΠΕΞ από την καμπάνια της Ελλάδας «Macedonia the GReat» - Media

 

Ενοχλημένη εμφανίζεται η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών των Σκοπίων για την εκστρατεία της Ελλάδας με την ονομασία «Macedonia the GReat». 

Όπως αναφέρει μερίδα γειτονικών ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων η σελίδα plusinfo.mk, το σκοπιανό ΥΠΕΞ διαμαρτύρεται επειδή δεν ενημερώθηκε για την πρόθεση της Ελλάδας να αναπτύξει και να προωθήσει το συγκεκριμένο εμπορικό σλόγκαν.

Σημειώνει μάλιστα πως «η πράξη υπονομεύει την αμοιβαία εμπιστοσύνη».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το σκοπιανό ΥΠΕΞ φέρεται να ζητάει από την Αθήνα να μη λειτουργεί μονομερώς ώστε να μην υπονομεύεται το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, σύμφωνα με όσα ορίζει η Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η μονομερής προσέγγιση θα μπορούσε να υπονομεύσει την αμοιβαία εμπιστοσύνη και να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις προσπάθειες και τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί μέχρι στιγμής μεταξύ των δύο χωρών», σημειώνει -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- το ΥΠΕΞ των Σκοπίων. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:25