search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:42
MENU CLOSE

Κατερίνη: Τροχαίο ή αυτοκτονία; – Ο καυγάς πριν εξαφανιστούν μάνα και κόρη (Photos | Video)

18.11.2019 07:33
Κατερίνη: Νεκρός βρέθηκε 47χρονος με κορωνοϊό που το είχε σκάσει από το νοσοκομείο - Media

 

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση μητέρας και κόρης στην Κατερίνη, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων, όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι σοροί τους βρέθηκαν κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στις 11:40 το πρωί της Κυριακής, από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones «χτένιζαν» την περιοχή.

Τροχαίο ή αυτοκτονία;

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο τα ερωτήματα παραμένουν ανοιχτά σχετικά με το τι συνέβη, ύστερα μάλιστα από τα όσα δήλωσε η γιαγιά της Μαρίας – Ιωάννας.

Η γιαγιά της 17χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, περιέγραψε όλα όσα συνέβαιναν. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω. Είπε η γυναίκα δεν αντέχω» ανέφερε.

Ένα τηλεφώνημα στον σύζυγό της ήταν το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η μητέρα της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας. Το κορίτσι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και κυκλοφορεί υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα. Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα της, η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της.

 «Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της. Από τότε όπως λένε οι γείτονες, η μητέρα της ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός της, σύμφωνα με το Star.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook έδειξε τη θλίψη του ο πατέρας της 17χρονης.

Για εννέα ολόκληρες μέρες ο πατέρας της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας αναζητούσε εκείνη και τη μητέρα της εναγωνίως. Ήλπιζε πως θα μάθει ένα νέο τους, πως βρίσκονται κάπου και είναι καλά, πως σύντομα θα τις ξαναδεί. Την Κυριακή όμως το πρωί όλες του οι ελπίδες γκρεμίστηκαν. Η σύζυγος και η κόρη του βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, όπου είχαν πέσει, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, με το αυτοκίνητό τους. 

Καυγάς πριν από την τραγωδία

Ο πατέρας μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονάς τους καβγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και τη Μαρία – Ιωάννα, ενώ ήταν εκνευρισμένη. Γιατί είχαν καυγαδίσει; Τι συνέβη και κατέληξε σε αυτήν την τραγωδία; «Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15