search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:50
MENU CLOSE

Τσίπρας: Προετοίμαζαν σκηνικό πολέμου αλλά τους προέκυψε μαζική αντικυβερνητική διαδήλωση

18.11.2019 09:45
Τσίπρας: Προετοίμαζαν σκηνικό πολέμου αλλά τους προέκυψε μαζική αντικυβερνητική διαδήλωση - Media

 

Αντικυβερνητικά χαρακτηριστικά θεωρεί η Κουμουνδούρου πως είχε η χθεσινή μεγάλη πορεία για την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και η μαζικότητα ύστερα από πολλά χρόνια αποδίδεται στον αυταρχισμό και την καταστολή της κυβέρνησης που είχε εκδηλωθεί τις προηγούμενες μέρες. Αυτά επισημαίνει σε σχόλιό του ο Αλέξης Τσίπρας, και σε απάντηση της γαλάζιας και πράσινης ειρωνείας για την παρουσία του στην πορεία επισημαίνει ότι το γεγονός πως τους ενοχλεί δείχνει «ότι πορευόμαστε σωστά». Επιπλέον, προειδοποιεί ότι δεν θα ξεμπερδέψουν τόσο εύκολα με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως υπολόγιζαν.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στο facebook:

«Χθες πάνω από 40.000 πολίτες, στη πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό, τη καταστολή αλλά και στην ολομέτωπη επίθεση των ιδεολογικών μηχανισμών του νέου «επιτελικού» κράτους στη δημοκρατική συλλογική μνήμη και συνείδηση του λαού μας.

Οι αντιδράσεις τους σήμερα, στις ανακοινώσεις και στα πρωτοσέλιδά τους, δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν. Ορθώς θα έλεγα, γιατί είχαν στήσει σκηνικό πολέμου με «μπαχαλάκηδες», αλλά ξαφνικά χθες τους προέκυψε η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές.

Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν. Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:49