search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:24
MENU CLOSE

Cher: Με πρόλαβε η σύζυγος του Sting (Photos)

20.11.2019 17:58
Cher: Με πρόλαβε η σύζυγος του Sting (Photos) - Media

 

Η Cher κάποτε ονειρευόταν να γυρίσει μια ταινία για την σύζυγο του Ουίνστον Τσόρτσιλ, την Κλημεντίνη.

Η 73χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι ερωτεύτηκε την ιστορία της συζύγου του Ουίνστον Τσόρτσιλ ενώ άκουγε ένα audio-book για τη ζωή της σε συνέντευξή της στο WSJ Magazine.

«Κλημεντίνη: Η ζωή της κ. Ουίνστον Τσόρτσιλ (Clementine: The Life of Mrs. Winston Churchill) … ότι αυτή είναι πραγματικά μια από τις σπουδαίες ιστορίες όλων των εποχών», σχολίασε για το βιβλίο της Sonia Purnell.

Είπε το αν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο: «Μου άρεσε τόσο πολύ που ήθελα να κάνω μια ταινία γι ‘αυτό, αλλά με πρόλαβε η σύζυγος του Sting».

Η σύζυγος του Sting, Trudie Styler έχει αναλάβει παραγωγός της ταινίας «Untitled Clementine Churchill Biopic», στο IMDb.

Η βιογραφία της Κλημεντίνης

Η Κλημεντίνη Τσόρτσιλ γεννήθηκε το 1885 στο Mayfair του Λονδίνου και ήταν παντρεμένη με τον θρυλικό βρετανό Πρωθυπουργό Σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ από το 1908 μέχρι το θάνατό του το 1965.

Διοργάνωσε κυλικεία για τους εργάτες πυρομαχικών κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και ήταν Πρόεδρος του Ταμείου Ενίσχυσης του Ερυθρού Σταυρού στη Ρωσία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Πέθανε το 1977 στην ηλικία των 92 ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:24