25/02/2020 00:15:00

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Στο Λονδίνο ήμουν συνοδός - Πληρωνόμουν για να κάνω σεξ» (Videos)

 Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Στο Λονδίνο ήμουν συνοδός - Πληρωνόμουν για να κάνω σεξ» (Videos) - Media

 

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν τη δεκαετία του ’80 διαγνώστηκε οροθετικός και το δήλωσε δημόσια.

Αποκαλύπτοντας διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα του, μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η κοινωνία ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα, ενώ αναφέρθηκε και στη μοναχή αδερφή του η οποία προσεύχεται προκειμένου ο ίδιος να μπει στον «ίσιο» δρόμο.

«Ο πατέρας μου έλεγε ότι δεν συμφωνεί με αυτά που κάνω, αλλά μου είπε ότι αν ήταν ομοφυλόφιλος θα έκανε τα ίδια. Στο Λονδίνο για μια περίοδο ήμουν συνοδός, πληρωνόμουν για να κάνω σεξ. Μια μέρα απλά το σταμάτησα. Είχα δηλώσει με χιούμορ ότι έχω πάει με λίγο λιγότερο από 10.000 άντρες.» είπε, υποστηρίζοντας την πεποίθηση ότι τα ομόφυλα ζευγάρια θα πρέπει να ενταχθούν στη λίστα των ανθρώπων που υιοθετούν. Αναφερόμενος στον Ζακ Κωστόπουλο ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος τον χαρακτήρισε ως μια «γενναία και συγκινητική προσωπικότητα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.