search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:48
MENU CLOSE

Σεισμός στην Αλβανία: Νεκρή η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα (Photos)

28.11.2019 14:21
Σεισμός στην Αλβανία: Νεκρή η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα (Photos) - Media

 

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa υποστηρίζει ότι ανασύρθηκε νεκρή η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα, Kristi Reçi, από τα συντρίμμια κτιρίου, μετά τον φονικό σεισμό των 6,4 ρίχτερ στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το Ansa, ο 29χρονος γιος του Αλβανού πρωθυπουργού, Γκρέγκορ Ράμα, είχε εδώ και κάποια χρόνια σχέση με την 24χρονη Κρίστι Ρέτσι. Η κοπέλα εντοπίστηκε στα ερείπια ενός εξαόροφου κτιρίου που κατέρρευσε στο Δυρράχιο.

Σε πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει μέσα από το προφίλ της στο Facebook, είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο των Τιράνων, με πτυχίο Δερματολογίας.

Ο Γκρέγκορ Ράμα γνωστοποίησε την είδηση με ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία έγραψε: «Μεταξύ των πολλών θυμάτων αυτής της τραγωδίας είναι και ένα άτομο δικό μου που πέθανε μαζί με τον αδερφό της, την μητέρα της και τον πατέρα της. Μόνο δύο πτώματα ανασύρθηκαν από τα ερείπια».

Πηγή φωτογραφιών: Facebook Kristi Reçi

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:46