search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:51
MENU CLOSE

Black Friday: «Άφαντες» οι πρωινές ουρές πελατών των προηγούμενων ετών (Photos)

29.11.2019 07:53
black-friday3

 

Οι μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες στις οποίες επιδόθηκαν μέρες τώρα οι μεγάλες αλυσίδες στο χώρο του λιανικού εμπορίου για την πολυπόθητη Black Friday φαίνεται ότι δεν έπιασαν τόπο, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τις πρώτες ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Οι ουρές που είχαμε δει προηγούμενα χρόνια, και ειδικά την πρώτη χρονιά, το 2016, όπως φαίνεται από τις πρώτες εικόνες εξωτερικά αλλά και εσωτερικά των καταστημάτων, δεν παρατηρούνται, αν και πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί για το πώς θα συμπεριφερθούν οι καταναλωτές και ειδικά οι νεώτερης ηλικίας, τις επόμενες ώρες, προς μεσημέρι και απόγευμα. 

Εικόνες από τις ουρές της περσινής Black Friday

Διαβάστε σχετικά: Black Friday: Χρήσιμες οδηγίες για τους καταναλωτές – Τι να προσέξετε

Για παράδειγμα, μεγάλες αλυσίδες, όπως τα Public στο Σύνταγμα ή τα Media Markt, κατά το άνοιγμά τους, δεν είχαν ιδιαίτερο κόσμο. 

Eικόνες από μεγάλες αλυσίδες Public και Media Markt σήμερα το πρωί

Περιορισμένη κίνηση και στη Θεσσαλονίκη

Μικρότερες ουρές σχημάτισαν φέτος καταναλωτές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια για την Black Friday και στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, άτομα κυρίως νεαρής ηλικίας περιμένουν και φέτος έξω από κατάστημα γνωστής αθλητικής εταιρίας στο εμπορικό κέντρο «One Salonica» στην δυτική είσοδο της πόλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:50