search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:48
MENU CLOSE

Έρευνα Palmos: Διχασμένοι οι πολίτες για την πορεία της οικονομίας (πίνακες)

02.12.2019 12:00
Έρευνα Palmos: Διχασμένοι οι πολίτες για την πορεία της οικονομίας (πίνακες) - Media

 

Μόνο οι ψηφοφόροι της ΝΔ -σε ποσοστό 40%- δηλώνουν ότι η κυβέρνηση έχει βελτιώσει τη ζωή τους και τη ζωή των οικογενειών τους, με όλους τους υπόλοιπους να το πιστεύουν σε ποσοστό από 3% έως 13%. 

Σε έρευνα της Palmos για την Αυγή στο σύνολο των ερωτηθέντων το 55% δηλώνει ότι δεν έχει δει καμία βελτίωση στη δική του ζωή, ενώ η αντίληψη ότι έφτασαν οι καλύτερες μέρες στην οικονομία είναι αντιστρόφως ανάλογη με το εισόδημα.

Για το 50% όσων βγάζουν πάνω από 2.000 ευρώ τον μήνα η ανάκαμψη είναι εδώ, σε αντίθεση με αυτούς που κερδίζουν κάτω από 500 ευρώ, οι οποίοι σε ποσοστό 42% πιστεύουν ότι έρχονται χειρότερες μέρες.

Μεγάλη δόση αισιοδοξίας νιώθουν οι νοικοκυρές (το 53% είναι πεπεισμένο για την ανάκαμψη), οι συνταξιούχοι (50%) και όσοι βρίσκονται ακόμη στην εκπαίδευση (45%) και δεν έχουν μπει στην αγορά εργασίας, ενώ οι αυτοαπασχολούμενοι (σε ποσοστό 42%) και οι άνεργοι (41%) πιστεύουν ότι τα πράγματα είναι στάσιμα και δεν αναμένουν ούτε βελτίωση ούτε χειροτέρευση της θέσης τους.

Με δυο λόγια η περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση της Ν.Δ. εξαντλείται.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35