search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:03
MENU CLOSE

Μαρέβα και Ντόρα: Αγώνας δρόμου για το ποια θα διοργανώσει πρώτη χριστουγεννιάτικο δείπνο για τις γυναίκες της ΝΔ

05.12.2019 12:00
Μαρέβα και Ντόρα: Αγώνας δρόμου για το ποια θα διοργανώσει πρώτη χριστουγεννιάτικο δείπνο για τις γυναίκες της ΝΔ   - Media

 

Κάτι μαγειρεύουν η Ντόρα Μπακογιάννη και η Μαρέβα Μητσοτάκη. Η αδελφή και η σύζυγος του Πρωθυπουργού ετοιμάζουν δείπνα για τις γυναίκες βουλευτές της ΝΔ καθώς και για τις συζύγους βουλευτών.

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, πρώτη έστειλε πρόσκληση σε δείπνο στο σπίτι της η Ντόρα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με την πρώην υπουργό και βουλευτή της κυβέρνησης ο λόγος είναι «για να γνωριστούν μεταξύ τους».

Όμως δεν είναι η μόνη, αφού γεύμα στις συζύγους ή στους συζύγους των βουλευτών της ΝΔ πρόκειται να παραθέσει δείπνο και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται πως και πέρυσι στις 12 Δεκεμβρίου η Μαρέβα παρέθεσε και πάλι γεύμα στις συζύγους των βουλευτών της ΝΔ, σε ξενοδοχείο στην οδό Φιλελλήνων, ενώ την πρόσκληση στο γεύμα τότε είχαν ανταποκριθεί και οι σύζυγοι δύο πρώην πρωθυπουργών, ήτοι η Νατάσα Καραμανλή και η Γεωργία Σαμαρά.

Για την ιστορία το μενού που προσφέρθηκε πέρυσι ήταν ζυμαρικά με μανιτάρια, σολομός, κις λαχανικών αλλά και χάμπουργκερ, ενώ το δώρο της Μαρέβας Μητσοτάκη στις καλεσμένες της ήταν ένα νεσεσέρ της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων που διατηρεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:03