search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 00:03
MENU CLOSE

Υπόθεση δολοφονίας στην Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος – Η κοπέλα είχε 67% αναπηρία, μετά από εγκεφαλικό

05.12.2019 14:07
Υπόθεση δολοφονίας στην Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος - Η κοπέλα είχε 67% αναπηρία, μετά από εγκεφαλικό - Media

 

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο της 31χρονης, που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Ηράκλειο, την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άνδρας, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την 31χρονη, την περασμένη Δευτέρα είχε πάρει αναβολή για να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Μετά την απολογία του, ο 40χρονος κρίθηκε προφυλακισμένος.

Σημειώνεται πως, τόσο η 31χρονη, όσο και ο 40χρονος ήταν χρήστες ναρκωτικών. Μάλιστα, η άτυχη νεαρή γυναίκα είχε 67% αναπηρία, καθώς είχε υποστεί εγκεφαλικό, πριν από 4 χρόνια.

Ο συνήγορος της οικογένειας της 31χρονης, κ. Γιώργος Κοκοσάλης, έκανε λόγο για μια «εν ψυχρώ δολοφονία», καθότι, όπως είπε, «δε γίνεται να χτυπάς έναν άνθρωπο με 67% αναπηρία».

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την μεταφορά του 40χρονου στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, επικράτησε μικρή ένταση μεταξύ των οικογενειών του θύματος και του κατηγορουμένου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 23:56