search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:09
MENU CLOSE

Big Brother: Διαφημιστικές εγκαταλείπουν το show για τον βιασμό της κοπέλας

05.12.2019 16:08
Big Brother: Διαφημιστικές εγκαταλείπουν το show για τον βιασμό της κοπέλας - Media

 

Aρκετές εταιρείες ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν τις διαφημίσεις προϊόντων τους στην ισπανική εκδοχή του «Big Brother» όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας ότι διαγωνιζόμενη βιάστηκε εν αγνοία της και στη συνέχεια η παραγωγή της εκπομπής την ανάγκασε να παρακολουθήσει σκηνές από τον βιασμό της. 

Πρόκειται για την Καρλότα Πράντο η οποία, όπως καταγγέλλει, βιάστηκε από συμπαίκτη της ενώ ήταν μεθυσμένη και αναίσθητη. Συγκεκριμένα, ο συμπαίκτης της Πράντο, την «βοήθησε» να πάει στο κρεβάτι της, ξάπλωσε μαζί της και στη συνέχεια άρχισε να ασελγεί σε βάρος της. Η κοπέλα αρχικά είπε «όχι δεν θέλω» στον συμπαίκτη της, αλλά εκείνος δεν την άφησε μέχρι που ακούστηκε η φωνή από τα μεγάφωνα που του ζήτησε να σταματήσει.

Την επόμενη ημέρα, η παραγωγή ζήτησε από την Καρλότα, που δεν θυμόταν το περιστατικό, να μπει στο «δωμάτιο επικοινωνίας», όπου και της έδειξε το βίντεο με τον βιασμό της, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου. Η κοπέλα έκλαιγε με λυγμούς και ζητούσε από τον «Μεγάλο Αδελφό» να σταματήσει την αναπαραγωγή του βίντεο, λέγοντας: «Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα».

Το περιστατικό συνέβη το 2017, ωστόσο έγινε τώρα γνωστό, καθώς η κοπέλα αποφάσισε να κινηθεί νομικά και η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Η «Endemol», εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι, μετά τον σάλο που ξέσπασε, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στην Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου, ήταν λάθος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:09