03/06/2020 06:57:27

Τα σίκουελ της αποτυχίας (photos)

Τα σίκουελ της αποτυχίας (photos) - Media

Καμία επιτυχία δεν είχαν στην τηλεόραση τόσο τα εισαγόμενα όσο και τα εγχώρια σίκουελ γνωστών τηλεοπτικών σειρών.

Μπορεί τα παλαιά επεισόδια να μας γέμιζαν νοσταλγία, τα καινούργια, όμως, δεν φάνηκε να μας συγκινούν.

Οσο η «Πολυκατοικία» του Mega έµενε στο ράφι της Ιστορίας των επιτυχηµένων τηλεοπτικών σειρών, απολάµβανε τη νοσταλγική ατµόσφαιρα και τη γοητεία της θύμησης.

Μόλις άνοιξε και πάλι την είσοδό της στο τηλεοπτικό κοινό, αποµυθοποιήθηκε! Το παραλλαγµένο «Θα γίνει της πολυκατοικίας» δεν το βλέπει κανείς, όπως αναφέρει σε σχόλιο του το Εθνος....

Το τόσο πετυχημένο «Λόγω τιµής» είναι τόσο πληκτικό 20 χρόνια μετά, όπως δείχνουν οι μετρήσεις τηλεθέασης.

Ετοιμάστηκε αλλά δεν βγήκε στις µικρές οθόνες το sequel του «Κόκκινου δωµατίου». Ετοιμάζεται κάτι ανάλογο και με το «Καφέ της Χαράς» και κανείς δεν ξέρει εάν θα αποτελέσει τελικά την εξαίρεση που απλά θα επιβεβαιώσει τον κανόνα.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στις ΗΠΑ. Η σειρά-θρύλος της 10ετίας του ’90, «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», µετά 19 χρόνια επέστρεψε, έκανε το µνηµόσυνό της στον Λουκ Πέρι και απέτυχε!

Ακόμα και η περίφημη «Δυναστεία» επανήλθε στις μικρές μας οθόνες (τον πρώτο κύκλο της νέας σειράς τον είδαμε στο Open), αλλά σε καμία περίπτωση η κανούργια Αλέξις δεν έχει τη γοητεία και το στύλ της… Τζόαν Κόλλινς

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.