search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:20
MENU CLOSE

Κατεβάζουν ρολά οι τράπεζες την Τετάρτη λόγω 24ωρης απεργίας της ΟΤΟΕ

09.12.2019 10:47
Κατεβάζουν ρολά οι τράπεζες την Τετάρτη λόγω 24ωρης απεργίας της ΟΤΟΕ - Media

 

Mε 24ωρη πανελλαδική παντραπεζική απεργία την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου απαντά η ΟΤΟΕ στην απόφαση της διοίκησης να απολύσει 24 εργαζόμενους, επειδή δεν αποδέχτηκαν να μεταφερθούν στην εταιρεία Intrum η οποία θα διαχειρίζεται πλέον τα κόκκινα δάνεια της τράπεζας. 

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Αθήνα στις 13.00 στην οδό Σταδίου, έξω από το Υπουργείο Εργασίας, όπου θα γίνει η δεύτερη Τριμερής Συνάντηση Συμφιλίωσης με τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς.

«Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει σε επιχειρηματικές «ζαριές» και business plans με τη δουλειά, την οικογένεια και τις ζωές μας!», σημειώνει η ΟΤΟΕ η οποία αναρωτιέται αν «είναι, λοιπόν, δυνατό να ανεχθούμε απολύσεις σήμερα, που η Οικονομία ανακάμπτει και οι Τράπεζες διαβεβαιώνουν για την ισχυροποίηση και την επιστροφή τους στην κερδοφορία;»

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:20