search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:55
MENU CLOSE

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία για τον Αλ. Γρηγορόπουλο

09.12.2019 14:43
Νέα αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια - Οκτώ προσαγωγές - Media

 

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την ολοκλήρωση της πορείας στην μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που απολογήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια.

Οι 11 κατηγορούμενοι βαρύνονται με τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που αφορούν κατοχή εκρηκτικών, έκρηξη και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ενώπιον της ανακρίτριας όλοι τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες ισχυριζόμενοι πως συνελήφθησαν στο πλαίσιο της γενικευμένης αστυνομικής καταστολής χωρίς να έχουν εκρηκτικές ύλες στην κατοχή τους.

Μετά το πέρας των απολογιών ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι σε 4 κατηγορούμενους πρέπει να επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα καθώς και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα ανά τακτά διαστήματα.

Στο πλευρό των κατηγορουμένων συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια φίλοι και αλληλέγγυοι, μεταξύ των οποίων και Ιταλοί μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:55