search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:09
MENU CLOSE

Αγνώριστη η Νομικού με το νέο της look (Photos)

09.12.2019 17:32
Δούκισσα Νομικού: Η ρετρό φωτογραφία για τα «χρόνια πολλά» στον πατέρα της - Media

 

Έκανε επιτέλους την αλλαγή που ήθελε στα μαλλιά τής ή απλά υιοθέτησε ένα κοντό καρέ για τις ανάγκες της φωτογράφισης της νέας συλλογής με κοσμήματα που η ίδια υπογράφει; Η Δούκισσα Νομικού αυτή τη φορά μας μπέρδεψε σύμφωνα με το Ladylike.

Γενικά, θα συμφωνήσεις  πως οι αλλαγές στα μαλλιά μίας γυναίκας δεν είναι εύκολο πράγμα. Για την ακρίβεια, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Εκτός κι αν ανήκεις στην κατηγορία των πολύ αποφασισμένων εδώ και καιρό (δηλαδή το έχεις βάλει στο μυαλό σου, το έχεις δουλέψει, έχεις ταλαιπωρηθεί αλλά το έχεις πάρει απόφαση) ή των γυναικών που δεν έχουν πρόβλημα να αλλάξουν τα μαλλιά τους πιο γρήγορα και από τα πουκάμισα στην ντουλάπα τους εδώ θυμήσου τις Kylie Jenner, Katy Perry και Nicole Richie.

 

Η Δούκισσα Νομικού σίγουρα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν την είδαμε να ποστάρει μία φωτογραφία με κοντά καρέ μαλλιά, παραξενευτήκαμε.

Δούκισσα Νομικού, άκουσέ μας, αυτά είναι τα tricks για να τιθασσεύσεις τις φύτρες σου

Κουρεύτηκε; Πότε, πού και γιατί; Με έντονη φράντζα το πλάι, η Δούκισσα πόζαρε με το κοντό καρέ να έχει πάρει τη θέση των άλλοτε πολύ μακριών πλούσιων ξανθών μαλλιών της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:08