search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:59
MENU CLOSE

Ο γιος του Τζον Λένον θυμάται τον πατέρα του με μια οικογενειακή φωτογραφία στη Νέα Υόρκη (Photos)

09.12.2019 18:13
Ο γιος του Τζον Λένον θυμάται τον πατέρα του με μια οικογενειακή φωτογραφία στη Νέα Υόρκη (Photos) - Media

 

Ο γιος του John Lennon Sean Lennon θυμήθηκε τον πατέρα του με μια οικογενειακή φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram σχετικά με την τραγική επέτειο θανάτου του διάσημου μουσικού στις 8 Δεκεμβρίου του 1980.

Ο 44χρονος Ζιν δεν έκανε κανένα σχόλιο, απλώς μοιράστηκε τη ρετρό φωτογραφία του με τον αρχηγό των Beatles και τη μητέρα του Γιόκο Όνο.

Από την πλευρά της η μητέρα του Ζιν, Γιόκο, ανήρτησε στα social media ένα μήνυμα, παρουσιάζοντας έναν πίνακα που έδειχνε περισσότερους από 1.400.000 θανάτους εξαιτίας όπλων κατά τα έτη μετά τη δολοφονία του τραγουδιστή.

«Αγαπητοί φίλοι … Κάθε μέρα, 100 Αμερικανοί πυροβολούνται και σκοτώνονται με όπλα. Μετατρέπουμε αυτή την όμορφη χώρα σε Ζώνη Πολέμου. Μαζί, ας φέρουμε πίσω την Αμερική, την πράσινη γη της Ειρήνης ».

«Ο θάνατος ενός αγαπημένου είναι μια φρικτή εμπειρία. Μετά από 39 χρόνια, ο Ζιν, ο Τζούλιαν και εγώ εξακολουθούμε να μας λείπει. Φανταστείτε όλους τους ανθρώπους να ζουν ειρηνικ», έγραψε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:59