search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:41
MENU CLOSE

Το «ραντεβού» της Μαρέβας Μητσοτάκη με συζύγους και συντρόφους βουλευτών και υπουργών της ΝΔ (Photos)

09.12.2019 19:57
Μαρέβα Μητσοτάκη: Στις 21:00 όλοι στα μπαλκόνια - Media

 

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συναντήθηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη με τις συζύγους και συντρόφους βουλευτών και υπουργών της ΝΔ.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη υποδέχτηκε τις συζύγους και τις συντρόφους υπουργών και βουλευτών της κυβέρνησης και τους χάρισε το γούρι του brand της Zeus+Dione για το 2020, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το νησί της Δήλου.

Φωτογραφία από τη συνάντηση ανήρτησε στο Instagram, η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή, η οποία έγραψε: «Ευχαριστούμε @marevagrabowskimitsotaki για την όμορφη συνάντηση των συζύγων και συντρόφων βουλευτών της ΝΔ και Υπουργών. Ήσουν για άλλη μια φορά άψογη οικοδέσποινα! Το πρώτο γούρι της νέας χρονιάς @zeusndione που μας χάρισες, ας είναι γούρικο για όλες και όλους και κυρίως για την πατρίδα μας!».

Φωτογραφία ανήρτησε και η Ελισάβετ Κατσαμάκη, σύζυγος του Σίμου Κεδίκογλου, η οποία έγραψε: «Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό από τη δική μας δυναμική και ευγενική Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, ευχαριστούμε».

«Ευχαριστώ» στη Μαρέβα Μητσοτάκη είπε η σύζυγος του βουλευτή Φθιώτιδας, Θέμη Χειμάρα, Ζωή Καλαντζή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Many thanks @marevagrabowskimitsotaki for your special hospitality 

A post shared by Zoe Kalantzi Cheimara (@zoekalantzi) on

Τέλος, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφία από το τραπέζι δίπλα στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star και σύζυγό του Θοδωρή Ρουσόπουλου, Μάρα Ζαχαρέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:37