search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:51
MENU CLOSE

Αγιοβασίληδες πλακώθηκαν άγρια μεταξύ τους σε εμπορικό κέντρο και τα παιδάκια κοίταζαν έντρομα (Video)

12.12.2019 16:00
Αγιοβασίληδες πλακώθηκαν άγρια μεταξύ τους σε εμπορικό κέντρο και τα παιδάκια κοίταζαν έντρομα (Video)  - Media

 

Υπάρχει μια μαύρη κωμωδία του 2003 με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον που ο τίτλος της είναι «Ο Άγιος Βασίλης είναι λέρα». Στην ταινία ο πρωταγωνιστής είναι ένας τύπος κομπιναδόρος και βρομόστομος ο οποίος ντύνεται τα Χριστούγεννα Άγιος Βασίλης και πάει σε εμπορικά κέντρα για να φωτογραφηθεί με παιδάκια και στην πραγματικότητα ξαφρίζει τα πάντα.

Το περιστατικό που θα δείτε διαδραματίστηκε και αυτό σε εμπορικό κέντρο στο Μπαλνκοβενσέσκ της Ρωσίας και δεν είναι βγαλμένο από κάποια ταινία. Δυο άνδρες ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες πιάστηκαν στα χέρια και έπαιξαν μεταξύ τους άγριο ξύλο, επειδή ο ένας μπήκε στην… επικράτεια του άλλου.

«Εδώ είμαι εγώ, να φύγεις» ακούστηκε να φωνάζει ο ένας από τους δυο πριν γίνει ένα κουβάρι με τον αντίπαλο άγιο Βασίλη. Γενειάδες έφυγαν σκούφοι τραβήχτηκαν και ο σάκος με τα δώρα έπεσε στο πάτωμα. Την ίδια ώρα τα παιδάκια που περίμεναν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να δώσουν το γράμμα στον άγιο Βασίλη, κοίταζαν έντρομα τους δυο άνδρες να ανταλλάσουν γροθιές, κεφαλοκλειδώματα και βρισιές. Ένα από τα παιδάκια ρωτάει τη μαμά του «Μαμά ο Άγιος Βασίλης είναι μεθυσμένος;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:48